Kotisiivous

Tervetuloa Peprahin kotisiivouksen maailmaan!

Kotisiivous Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Peprah tarjoaa laadukasta siivouspalvelua kotitalouksille. Meille tärkeintä on asiakkaamme onnellisuus ja asiakastyytyväisyys. Siivoamme kaikenkokoisia koteja täsmällisesti, tehokkaasti ja ammattitaidolla. Huomioimme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet siivousta suunniteltaessa. Suoritamme kotisiivous espoo, vantaa ja helsinki toimialueellamme, mutta tarvittaessa kotisiivous onnistuu myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Unelmoitko siitä, että voit astua puhtaaseen kotiin ilman ylimääräistä vaivaa? Peprah on valmiina auttamaan, kun kaipaat ammattilaista kotisi siivoukseen. Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia siivouspalveluita, joiden ansiosta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä elämäsi merkittäviin asioihin kuten perheeseen, uraan ja harrastuksiin.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja siivousalan ammattilaisia, joilla on käytössään parhaat työvälineet ja tuotteet. Pidämme huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa huippuja ja olemme valmiita käyttämään resurssimme siivouspalvelun laadun parantamiseen. Ympäristö on meille tärkeää ja siksi käytämme työssämme vain ekoystävällisiä siivoustarvikkeita.

Tavoitteenamme on kuunnella asiakkaitamme, ymmärtää heidän tarpeitaan sekä tarjota ainutlaatuista ja luotettavaa siivouspalvelua. Tähtäämme aina erinomaisuuteen ja haluamme luoda asiakkaillemme hyvän olon tunteen heidän saapuessa puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin.

Autamme mielellämme, jos sinulle herää kysyttävää tai haluat lisätietoa palveluistamme. Laadimme suunnitelmat ja tarjoukset kotisi ja tarpeesi huomioiden.

Siivoussopimus kanssamme joustavasti kotisi ehdoilla

Meidän luotettavat siivoojat ovat alansa ammattilaisia ja ymmärtävät kotisiivoustarpeesi. Helpota arkeasi tekemällä kanssamme siivoussopimuksen, niin pidämme huolta kotisi säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Kotisi ylläpitosiivous voidaan suorittaa esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein. Voit luottaa siihen, että kotisi kiiltää puhtautta joka päivä.

Sovimme kanssasi kodissasi tehtävät siivoustyöt ja määrittelemme siivoukselle kiinteän hinnan. Voit tilata kauttamme myös kertasiivouksen ennen tulevia juhlia tai ikkunoiden pesun heti kevään saapuessa. Laatimamme tarjous sisältää aina siivouksen kokonaishinnan, johon kuuluu siivoustyön lisäksi siivousvälineet ja -aineet, matkakustannukset sekä alv.

Voit itse toivoa mihin kellonaikaan haluat, että suoritamme siivouksen. Riippuen siivouksen laajuudesta paikalle saapuu yksi tai useampi siivousalan konkari. Kotisiivous kestää yleensä 3-6 tuntia ja aika määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme varmistaa, että yksityiset kotitaloudet sekä yritykset saisivat tehokasta ja ainutlaatuista siivouspalvelua. Takaamme, että tilatessasi siivouspalvelun kauttamme saat vastinetta rahoillesi. Pidämme kotisi puhtaana ja siistinä sinun tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamamme kotisiivouspalvelu pitää sisällään ennalta sovitus siivoustehtävät. Siivoojamme auttavat sinua mielellään myös arkisissa tehtävissä kuten pyykkäyksessä tai vaatteiden silityksessä. Lisäksi suoritamme muuttosiivouksia, jos olet muuttamassa pois tai vaihtamassa uuteen asuntoon. Käytössämme on alan parhaat siivousvälineet ja ekologiset puhdistusaineet. Siivoojat tuntevat eri materiaaleille sopivat puhdistusaineet sekä tekniikat ja huolehtivat, että kotisi puhdistetaan aina turvallisesti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme luotettavaa siivous- ja puhtaanapitopalveluja pääkaupunkiseudulla ja palvelemme niin yrityksiä kuin kotitalouksia. Huolehdimme kotisi siivouksesta kokonaisvaltaisesti ja aina sovittuna ajankohtana. Ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä tarpeidesi mukainen siivoussopimus!

VARMISTAMME

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla luotettavaa siivous- ja puhtaanpitopalveluja niin yrityksille kuin kodeillekin. Autamme missä apua tarvitaan!

Peprah-10-600-280

MEIDÄN MISSIO:

Peprah perustettiin vuonna 2018 sen varmistamiseksi, että yksityishenkilöt sekä yritykset saisivat tehohasta ja ainutlaatuista siivouspalvelua. Yksi tämän päivän haasteista on edullisen hinnan saaminen puhtaalle ympäristölle, eli vastinetta rahalle vaarantamatta laatua.

 

  • Tarjoamme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua.
  • Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia siivouspalveluja.
  • Käytämme ekoystävällisiä siivoustarvikkeita.
  • Keskitymme asiakkaidemme tarpeiden tyydyttämiseen.
  • Käytämme resurssimme siivouspalvelun laadun parantamiseen.

HELPPO MAKSUTAPA

Helppo maksutapa. Tilaa palvelua meiltä ja lähetämme laskun perässä.

LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN

Siivoojamme ovat lemmikkiystävällisiä, sillä teidän lemmikkinne ovat yhtä tärkeitä meille.

AINA AJOISSA

Kunnioitamme teidän aikaanne. Pyrimme aina olemaan ajoissa paikalla.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Riippuu siivouksen laajuudesta, mutta yleensä 1 siivooja tulee paikalle. Isommissa siivouksissa voi tulla 2-3 siivoojaa paikalle.

  • Jos olet kotona, voit vapaasti seurata siivousta.
  • Voit myös poistua paikalta jos olet kiireinen. Me hoidamme loput.

Noin 3-6 tuntia riippuen siivouksen laajuudesta.

HINNOITTELUT

Siivouspalvelualk. 64€
Makuuhuone15€
Vessa15€
Olohuone15€
Ikkunanpesu15€/ikkuna
Vaatteiden silitys13€
Uunin puhdistus13€
Roskakaapin puhdistus13€

HINTALASKURI

Meillä on käytössä hintalaskuri – helppo ja yksinkertainen työkalu jonka avulla
pystyt arvioimaan siivouspalvelun hinnat jo etukäteen.