Remonttisiivous

Tervetuloa Peprahin remonttisiivouksen maailmaan!

Remonttisiivous Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Peprah tarjoaa ammattitaitoista remonttisiivouspalvelua, jonka avulla voit saada kodin tai yrityksesi takaisin loistokuntoon remontin jälkeen. Ymmärrämme, että remonttiprosessi voi jättää jälkeensä runsaasti pölyä, roskia ja sotkua. Siksi olemme täällä auttamassa sinua. 

Remonttisiivouksemme keskittyy poistamaan pölyn ja siivoamaan kaikki jätteet kokonaan pois. Koulutettu ja kokenut siivoojamme varmistaa, että tilat jätetään täysin puhdistetuiksi ja siisteiksi remontin jälkeen. Huolellinen puhdistusprosessimme sisältää kaikkien pintojen puhdistamisen, lattioiden imuroinnin ja pesun, pölyjen pyyhkimisen, ikkunoiden puhdistuksen ja tarvittaessa myös erikoissiivoukset.

Kun valitset Peprahin remonttisiivouspalvelun, voit luottaa siihen, että ammattilaisemme käyttävät tehokkaita siivousmenetelmiä ja laadukkaita puhdistusaineita. Pyrimme takaamaan, että kodistasi tai yrityksestäsi tulee jälleen raikas, siisti ja viihtyisä.

Olipa kyseessä pieni remontti tai laajempi remontointiprojekti, Peprahin remonttisiivouspalvelu on valintasi parantamaan tilojen kuntoa ja tekemään niistä taas käyttövalmiita. Säästä aikaa ja vaivaa jättämällä siivoustehtävät ammattilaistemme huoleksi.

Ota yhteyttä Peprahiin ja anna meidän huolehtia remonttisiivouksesta puolestasi. Voit keskittyä nauttimaan uudistuneista tiloista, kun me poistamme pölyt ja siivoamme muut jätteet kokonaan pois remontin jälkeen.

HELPPO MAKSUTAPA

Helppo maksutapa. Tilaa palvelua meiltä ja lähetämme laskun perässä.

LEMMIKKIYSTÄVÄLLINEN

Siivoojamme ovat lemmikkiystävällisiä, sillä teidän lemmikkinne ovat yhtä tärkeitä meille.

AINA AJOISSA

Kunnioitamme teidän aikaanne. Pyrimme aina olemaan ajoissa paikalla.

HINTALASKURI

Meillä on käytössä hintalaskuri – helppo ja yksinkertainen työkalu jonka avulla
pystyt arvioimaan siivouspalvelun hinnat jo etukäteen.